Medverka i Founderpodden

Lista ditt bolag på founderpodden.se!

Grundarna bakom Founderpodden driver själv egna bolag och vi vet därför hur viktigt och uppmuntrande det kan vara att få exponering utanför sina egna plattformar. Hos oss är det helt gratis att lista sitt bolag på vår hemsida. Ditt bolag kommer då att exponeras under avsnittet "Bolag" där vi listar bolag på den svenska techscenen.

I formuläret har ni också möjlighet att ansöka om att vara med i vår podcast som spelas in i vår studio med stöd av Stateless Digital och IIS på GOTO10 i Hammarby Sjöstad.

 

Varför medverka?

Vi vet hur tufft det är att driva bolag! Att låta dig som Founder få lite positiv exponering är vårt sätt att betala tillbaka till det fantastiska startup ekosystemet som finns i Stockholm. Därför väljer vi att ge alla bolag möjlighet att ansöka om medverkan under avsnittet bolag på vår hemsida. Detta skapar inte bara positiv exponering utan hjälper också er egna websida att få värdelfulla backlinks vilket kommer att hjälpa er med större synlighet i organisk SEO.

 

Affärsidé

Beskriv din affärsidé kort max 100 ord

Historia

Från vem kom initiativet till företaget eller idén? Vad är historian bakom?

Team

Hur ser ert team ut, vilka personer är anslutna till företaget och vilka roller har ni?

Status

Berätta om statusen på affärsidén, är produkten/tjänsten utvecklad? Finns det anställda? Har ni kunder eller pilotkunder redan?

Mål

Vad är målet med företaget? Var ser ni verksamheten om 5 år

Företagaren

Berätta mer om er själva privat - Vad har du/ni för egenskaper som kommer att hjälpa ert företag att bli framgångsrikt?

Utmaningar

Beskriv de utmaningar som finns för affärsidén och företaget i nuläget.

Investeringar

Letar ni efter kapital, är företaget knutet till investerare redan? Hur ser planen för finansiering ut i framtiden?

Omvärlden

Ge en kortfattad omvärldsanalys av affärsiden. Hur ser marknaden ut för produkten/tjänsten, både i Sverige och internationellt? Vilka användare finns av produkten/tjänsten?

Marknadsföring

Bedriver ni marknadföring i dagsläget, hur ser den i sånt fall ut? Vilka typer av värden är det ni kommunicerar till kunden?

Ekonomi

Hur ser din/er affärsplan ut närmaste året? Beskriv hur företaget ekonomiskt ska hålla i längden och hur du ser på utvecklingen över tid.

Övrigt


Bifoga logotyp i format PNG eller JPEGBifoga bild på er själva eller ert team (ej obligatoriskt)Jag godkänner att det material jag delar med mig av kan användas av Founderpodden i poddcasten eller på webbsidan.