FounderPodden3

Sveriges startup-scen kryllar av företag som vi anser förtjänar ett större erkännande än vad de har idag! Dessa bolag har ofta intressanta produkter och ideér och mitt där ibland dem hittar vi också framtidens storbolag.

I Founderpodden har vi gjort det till vår uppgift att ta reda på mer om bolagen i startup-Sverige genom intervjuer med dess grundare. Avsnitten kommer att varvas med allt ifrån relativt nystartade företag inom sveriges tech-scen till bolag med en lite längre historik.

Vad som fick företagets grundare att starta sin verksamhet och varför deras tjänst eller produkt är viktig är ett exempel på frågor vi önskar ta reda på i varje enskilt avsnitt.

Founderpodden kommer också att ta reda på mer om entreprenörerna bakom bolagen och försöka förmedla deras lärdomar för att själv lyckas med sitt eget entreprenörskap. Deras tips kommer att vara värdefulla för alla som vill starta eget bolag, jobbar på en startup eller är allmänt intresserad av sveriges startup-scen.

Välkommen till en spännande, lärorik och inspirerande podcast där vi tillsammans lär känna framtidens storbolag!

 

Founderpodden drivs med stöd av digitalbyrån Stateless Digital.

Stort tack till Internetstiftelsen i Sverige (IIS) och alla fantastiska människor på vårt gemensamma co-working space Goto10